Markt 1
7442 EC Nijverdal
0548 - 612484
Home
Wist u dat?

19% van de elektriciteit wereldwijd wordt gebruikt voor verlichting? Bij een gloeilamp wordt 98% van de elektriciteit verspild aan warmte in plaats van verlichting. Een dimbare LED-lamp zo'n 80% zuiniger in verbruik dan een gloeilamp? Dus goed voor het milieu en uw portemonnee.

Verlichting Raalte

Vele mogelijkheden voor verlichting Raalte vindt u bij speciaalzaak Wieldraaijer Verlichting. Naar wat voor binnenverlichting u ook op zoek bent, u vindt het bij deze verlichtingsspeciaalzaak. In het veelzijdige assortiment voor verlichting Raalte vindt u lampen in vele uitvoeringen, materialen en stijlen. Zo kunt u bij ons terecht voor vele mogelijkheden in:

  • Hanglampen
  • Vloerlampen
  • Wandlampen
  • Tafellampen
  • Plafondlampen
  • Spots

Kwaliteit verlichting Raalte in vele uitvoeringen

Voor kwaliteit verlichting Raalte kunnen wij u op passende wijze van dienst zijn. We verwelkomen u graag in onze winkel in Nijverdal met een ruim assortiment van binnenverlichting en advies voor de juiste aankoop. Het uitzoeken van juiste binnenverlichting wordt vaak als moeilijk ervaren en onze verlichtingsexperts nemen de tijd voor u om u te voorzien van passend advies voor de juiste aanschaf. Zo bent bij ons op het juiste adres voor lampen bijpassend aan de wensen en de vereisten van de ruimte.

Jarenlange kennis omtrent verlichting Raalte

Doordat wij over jarenlange kennis en ervaring beschikken over kwaliteit lampen van diverse fabrikanten, kunnen wij naast advies ook van dienst zijn met de montage en reparatie van binnenverlichting. Zo kunnen wij van begin tot eind van dienst zijn bij verlichting Raalte. Wij zijn onder andere dealer van vele binnenlandse en buitenlandse fabrikanten zoals Master Light, Eglo, Bankamp en Steinhauer. Doordat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en trends op gebied van binnenverlichting, is ons assortiment voor verlichting Raalte altijd in beweging. Zo kunt u voor veelzijdige modellen voor verlichting Raalte bij onze verlichtingsspeciaalzaak terecht.

Nieuws

Nu ook:
Webshop Wieldraaijer
Online uw verlichting bestellen? Klik hier voor onze webshop.