Markt 1
7442 EC Nijverdal
0548 - 612484
Wist u dat?

19% van de elektriciteit wereldwijd wordt gebruikt voor verlichting? Bij een gloeilamp wordt 98% van de elektriciteit verspild aan warmte in plaats van verlichting. Een dimbare LED-lamp zo'n 80% zuiniger in verbruik dan een gloeilamp? Dus goed voor het milieu en uw portemonnee.

Hanglampen

Voor een mooie lamp boven uw eettafel of een prachtige hanglamp als prominent interieurstuk in uw woonkamer, gaat u naar Wieldraaijer Verlichting.

Hanglampen in vele stijlen en uitvoeringen

Het assortiment van hanglampen in onze winkel is zeer veelzijdig. De hanglampen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, bijvoorbeeld brocante, robuust industrieel, design, klassiek of retro. Ook zijn hanglampen verkrijgbaar in kantelbare of draaibare uitvoering en kunnen ze naar wens uitgevoerd worden met of zonder dimmer. Iedere hanglamp heeft een eigen uitstraling, waarmee in elke ruimte passende verlichting kan worden gerealiseerd.

Installatie van uw hanglamp door Wieldraaijer Verlichting

Voor een hanglamp die volledig past bij uw smaak en interieur, zijn wij u graag van dienst. Wanneer u het wenst, kan bovendien de gekochte hanglamp door ons bij u thuis worden geïnstalleerd tegen de daarvoor geldende tarieven. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Nieuws

Nu ook:
Webshop Wieldraaijer
Online uw verlichting bestellen? Klik hier voor onze webshop.