Markt 1
7442 EC Nijverdal
0548 - 612484
Home
Wist u dat?

19% van de elektriciteit wereldwijd wordt gebruikt voor verlichting? Bij een gloeilamp wordt 98% van de elektriciteit verspild aan warmte in plaats van verlichting. Een dimbare LED-lamp zo'n 80% zuiniger in verbruik dan een gloeilamp? Dus goed voor het milieu en uw portemonnee.

Welkom bij Wieldraaijer Verlichting

Verlichting in uw woning is niet alleen functioneel, het is ook bepalend voor de sfeer in uw woning. Wieldraaijer Verlichting is de verlichtingsspeciaalzaak voor Nijverdal en omstreken. Opgericht in 1927 beschikken we over ruim 90 jaar kennis en ervaring op het gebied van binnenhuisverlichting. Zo kunt u in onze winkel terecht voor de verlichting van uw wensen die volledig past in uw interieur.

Alle soorten binnenverlichting

Wieldraaijer Verlichting is dealer van diverse verlichtingsmerken uit binnen- en buitenland. Hiermee bieden wij een veelzijdig assortiment van binnenverlichting in vele uitvoeringen, materialen en stijlen. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends en zo is ons assortiment altijd in beweging. U kunt bij Wieldraaijer Verlichting terecht voor de volgende soorten binnenverlichting:

Persoonlijk advies en goede service

Het uitzoeken van de juiste verlichting voor uw woning is geen gemakkelijke opgave. In onze winkel geven we u graag persoonlijk en deskundig advies, voor de best passende verlichting in uw woning. Ook zijn we gespecialiseerd in het maken van een lichtplan. Bijpassend aan uw wensen en de vereisten van de ruimte wordt er een lichtplan gerealiseerd voor de juiste toepassing van binnenverlichting in uw woning.

Een ruim assortiment verlichting

Op onze website vindt u meer informatie en inspiratie voor prachtige binnenverlichting. Wilt u onze producten beter bekijken? We verwelkomen u graag in onze winkel, waar u voor ons volledige assortiment van verlichting terecht kunt.

Nieuws

Nu ook:
Webshop Wieldraaijer
Online uw verlichting bestellen? Klik hier voor onze webshop.