Markt 1
7442 EC Nijverdal
0548 - 612484
Home
Wist u dat?

19% van de elektriciteit wereldwijd wordt gebruikt voor verlichting? Bij een gloeilamp wordt 98% van de elektriciteit verspild aan warmte in plaats van verlichting. Een dimbare LED-lamp zo'n 80% zuiniger in verbruik dan een gloeilamp? Dus goed voor het milieu en uw portemonnee.

Lampen Ommen

Diverse modellen lampen Ommen vindt u bij Wieldraaijer Verlichting. Deze verlichtingsspeciaalzaak is opgericht in 1927 en beschikt over een veelzijdig assortiment van binnenverlichting. Wanneer u op zoek bent naar lampen Ommen vindt u in deze winkel vele soorten verlichting van binnenlandse en buitenlandse leveranciers zoals Master Light, Eglo, Bankamp en Steinhauer.

Groot assortiment lampen Ommen bij Wieldraaijer Verlichting

Het assortiment van Wieldraaijer Verlichting biedt u een ruime keuze in verlichting. Voor functionele verlichting of sfeerverlichting vindt u diverse lampen Ommen in verschillende uitvoeringen en prijsklasses. Of u nu op zoek bent naar een strakke, industriële, klassieke of retro lamp, lampen Ommen zijn verkrijgbaar in vele stijlen en uitvoeringen. Naast het assortiment lampen Ommen heeft u bij Wieldraaijer Verlichting ook een ruime keuze in armaturen en losse kappen. Voor passende verlichting voor uw woning heeft u bij Wieldraaijer Verlichting keuze in:

  • Vloerlampen
  • Wandlampen
  • Tafellampen
  • Hanglampen
  • Plafondlampen
  • Spots

Advies en service omtrent lampen Ommen door verlichtingsexperts

Vindt u het lastig om een juiste keuze voor verlichting te maken? De experts in onze winkel voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies. Of u nu op zoek bent naar basisverlichting of naar een mooie toevoeging aan uw interieur, in het veelzijdige assortiment van lampen Ommen vindt u zonder twijfel de verlichting van uw wensen. In onze winkel vindt u binnenverlichting voor iedere smaak en voor ieder budget. Voor kwaliteit lampen Ommen is verlichtingsspeciaalzaak Wieldraaijer Verlichting u graag van dienst.

Nieuws

Nu ook:
Webshop Wieldraaijer
Online uw verlichting bestellen? Klik hier voor onze webshop.