Markt 1
7442 EC Nijverdal
0548 - 612484
Home
Wist u dat?

19% van de elektriciteit wereldwijd wordt gebruikt voor verlichting? Bij een gloeilamp wordt 98% van de elektriciteit verspild aan warmte in plaats van verlichting. Een dimbare LED-lamp zo'n 80% zuiniger in verbruik dan een gloeilamp? Dus goed voor het milieu en uw portemonnee.

Lampen Raalte

Voor een grote keuze in lampen Raalte voor het interieur van uw woning, gaat u naar Wieldraaijer Verlichting. Naast de functionaliteit van verlichting, is het sfeerbepalend in uw interieur. Of u nu op zoek bent naar een vloerlamp voor uw woning, een lamp voor uw tafel of spotverlichting voor uw keuken, u vindt veelzijdige mogelijkheden voor lampen Raalte bij deze speciaalzaak in Nijverdal.

Vele mogelijkheden in lampen Raalte bij Wieldraaijer Verlichting

Voor lampen Raalte in vele stijlen en uitvoeringen gaat u naar Wieldraaijer Verlichting. Met de vele mogelijkheden in binnenverlichting in verschillende prijsklasses kunt u hier terecht voor lampen Raalte van uw wensen en bijpassend aan uw budget. In onze verlichtingsspeciaalzaak vindt u kwaliteit verlichting van onder andere de merken Master Light, Eglo, Bankamp en Steinhauer. Wij volgen daarbij de laatste ontwikkelingen en trends op de voet waardoor ons assortiment regelmatig wordt vernieuwd. Vind uw sfeervolle en functionele oplossing voor verlichting in ons assortiment van:

  • Wandlampen
  • Vloerlampen
  • Hanglampen
  • Tafelverlichting
  • Plafondverlichting
  • Spots

Wieldraaijer Verlichting voor lampen Raalte met goede service

Wieldraaijer Verlichting biedt goede service als verlichtingsspecialist. Zo kunt u bij ons terecht voor advies voor en montage van uw verlichting, maar wij kunnen ook van dienst zijn met het uitvoeren van reparaties. Wij zijn gespecialiseerd in vele merken binnenverlichting en zo kunnen we vakkundig onderdelen van verlichting vervangen. Niet tevreden met uw aankoop? Met een aankoopbewijs kunt u binnen acht dagen probleemloos uw aankoop bij ons ruilen. Bovendien bieden wij optimale service bij lampen Raalte door 1 jaar garantie op uw aankoop te verlenen.

Nieuws

Nu ook:
Webshop Wieldraaijer
Online uw verlichting bestellen? Klik hier voor onze webshop.