Markt 1
7442 EC Nijverdal
0548 - 612484
Home
Wist u dat?

19% van de elektriciteit wereldwijd wordt gebruikt voor verlichting? Bij een gloeilamp wordt 98% van de elektriciteit verspild aan warmte in plaats van verlichting. Een dimbare LED-lamp zo'n 80% zuiniger in verbruik dan een gloeilamp? Dus goed voor het milieu en uw portemonnee.

Lampen Wierden

Voor kwaliteit lampen Wierden voor ieder budget gaat u naar Wieldraaijer Verlichting. Gevestigd in Nijverdal is Wieldraaijer Verlichting het adres voor lampen Wierden. Bij deze verlichtingsspeciaalzaak vindt u verlichting in alle soorten en maten. Bij een bezoek aan onze winkel kunt u volop inspiratie opdoen en voorzien de verlichtingsexperts u graag van passend advies voor een juiste aanschaf van de verlichting voor uw woning.

Kwaliteit lampen Wierden voor ieder budget

Met passende verlichting komt uw ruimte goed tot zijn recht. Uw zoektocht naar geschikte lampen Wierden eindigt bij Wieldraaijer Verlichting. Opgericht in 1927 is de winkel in de vele jaren van bestaan uitgegroeid tot een speciaalzaak van vele soorten binnenverlichting van diverse binnenlandse en buitenlandse fabrikanten. Bijpassend aan de gewenste functionaliteit en aan iedere stijl vindt u binnenverlichting in vele ontwerpen en uitvoeringen. Het veelzijdige assortiment van lampen Wierden bestaat onder andere uit:

  • Hanglampen
  • Vloerlampen
  • Tafellampen
  • Wandlampen
  • Plafondlampen
  • Spots
  • LED verlichting

Veelzijdige lampen Wierden met advies en service

Bij Wieldraaijer Verlichting vindt u verlichting in alle soorten en maten en voor ieder budget. Wanneer u vragen heeft, helpen onze experts u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor lampen Wierden. Tevens zijn we gespecialiseerd in het geven van lichtadvies, waarbij we een lichtplan voor u kunnen opstellen voor de juiste verlichting van uw woning of bedrijf. Indien gewenst kunnen we de door u aanschafte lampen Wierden ook voor u monteren. Voor lampen Wierden met uitstekende service bent u bij Wieldraaijer Verlichting aan het juiste adres.

Nieuws

Nu ook:
Webshop Wieldraaijer
Online uw verlichting bestellen? Klik hier voor onze webshop.