Markt 1
7442 EC Nijverdal
0548 - 612484
Wist u dat?

19% van de elektriciteit wereldwijd wordt gebruikt voor verlichting? Bij een gloeilamp wordt 98% van de elektriciteit verspild aan warmte in plaats van verlichting. Een dimbare LED-lamp zo'n 80% zuiniger in verbruik dan een gloeilamp? Dus goed voor het milieu en uw portemonnee.

Ledverlichting

Met oog op milieu en klimaat biedt ledverlichting vele voordelen. Een van deze voordelen is dat het energieverbruik bij ledverlichting stukken lager ligt dan bij traditionele verlichting. Ledverlichting dient daarom als geschikte vervanging van gloeilampen en halogeenlampen.

Creëer de sfeer van uw wensen met ledverlichting

De mogelijkheden in ledverlichting zijn veelzijdig. Doordat ledverlichting verkrijgbaar is in vele kleuren , kunt u volledig naar uw wensen een mooie sfeer in uw huis creëren. U heeft daarbij keuze tussen zachte of heldere verlichting. Daarnaast kunt u de intensiteit van het licht eenvoudig bepalen door de toepassing van een dimmer.

De voordelen van ledverlichting

Door het zuinige energieverbruik van ledverlichting, bespaart u kosten en draagt u bovendien bij aan een beter behoud van het milieu. De ledlampen hebben een ontzettend lange levensduur tot wel 25.000 branduren. Ledverlichting zijn redelijk duur in de aanschaf, maar de aanschafkosten worden eenvoudig terugverdiend met de besparing in uw energieverbruik.

Nieuws

Nu ook:
Webshop Wieldraaijer
Online uw verlichting bestellen? Klik hier voor onze webshop.