Markt 1
7442 EC Nijverdal
0548 - 612484
Lichtplan
Wist u dat?

19% van de elektriciteit wereldwijd wordt gebruikt voor verlichting? Bij een gloeilamp wordt 98% van de elektriciteit verspild aan warmte in plaats van verlichting. Een dimbare LED-lamp zo'n 80% zuiniger in verbruik dan een gloeilamp? Dus goed voor het milieu en uw portemonnee.

Lichtplan

Wij weten als geen ander dat het uitzoeken van verlichting voor uw woning vaak als één van de moeilijkste onderdelen wordt ervaren. Wanneer u ons een bezoek brengt, voorzien we u graag van goed advies om u met de meest geschikte aankoop naar huis te laten gaan.

Wieldraaijer Verlichting voor het opstellen van een lichtplan

Bij verbouwing of verhuizing vormt verlichting een belangrijk onderdeel. Iedere ruimte vraagt om een passende aanpak bij verlichting en een lichtplan kan hierbij helpen. Onze vakkundige verlichtingsexperts kunnen een lichtplan verwezenlijken bijpassend aan uw wensen en aan de vereisten van de ruimte.

Een lichtplan voor de juiste uitstraling

De juiste verlichting draait om basis licht, functioneel licht en passief licht. Met passende verlichting komt een ruimte goed tot zijn recht en wordt een mooie uitstraling van uw woning, kantoor of bedrijf gerealiseerd. Wieldraaijer Verlichting heeft al vele lichtplannen opgesteld voor diverse tevreden klanten. Voor meer informatie over een lichtplan kunt u gerust langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen.

Nieuws

Nu ook:
Webshop Wieldraaijer
Online uw verlichting bestellen? Klik hier voor onze webshop.