Markt 1
7442 EC Nijverdal
0548 - 612484
Losse kappen
Wist u dat?

Ons assortiment ook een ruime keus biedt in armaturen in brons naast het populaire RVS en Chroom.

Losse kappen

De lampenkap is bepalend voor de uitstraling van uw lamp. Naast het uitgebreide assortiment van vele soorten binnenverlichting, kunt u bij Wieldraaijer Verlichting ook terecht voor losse lampenkappen. Voor een nieuwe look van uw verlichting, kunt u in ons veelzijdige aanbod van losse kappen de lampenkap vinden die u zoekt. Door eenvoudig een lampenkap te vervangen, kunt u met gemak een nieuwe stijl of sfeer creëren in uw woning.

Tip: Bij het uitzoeken van een geschikte kap adviseren wij u altijd lampvoet mee te nemen. Dit maakt het een stuk makkelijker de juiste kap uit te zoeken.

Een losse kap voor een nieuwe look van uw verlichting

Losse kappen zijn verkrijgbaar in vele kleuren, prints, materialen en stijlen. Vind zo een losse kap met een strakke en moderne uitstraling of een lampenkap met veelzijdige decoratie. De lampenkappen zijn verkrijgbaar in diverse merken in verschillende prijzen en regelmatig wordt het assortiment vernieuwd met nieuwe modellen.

Een lampenkap met eigen meegebrachte stof bekleden

Heeft u de ideale stof gevonden voor een lampenkap van uw wensen? Bij Wieldraaijer Verlichting is het mogelijk om uw eigen stof mee te nemen naar de winkel, waar we een losse kap met de uitgekozen stof voor u kunnen bekleden. Tevens beschikken wij zelf over een ruime voorraad stoffen waaruit u kunt kiezen.

Nieuws

Nu ook:
Webshop Wieldraaijer
Online uw verlichting bestellen? Klik hier voor onze webshop.