Markt 1
7442 EC Nijverdal
0548 - 612484
Wist u dat?

19% van de elektriciteit wereldwijd wordt gebruikt voor verlichting? Bij een gloeilamp wordt 98% van de elektriciteit verspild aan warmte in plaats van verlichting. Een dimbare LED-lamp zo'n 80% zuiniger in verbruik dan een gloeilamp? Dus goed voor het milieu en uw portemonnee.

Plafondlampen

Een plafondlamp is veelal onmisbare en functionele verlichting in uw huis. Plafondlampen dienen vaak als basisverlichting en kunnen worden toegepast in alle ruimten van het huis. Vind een mooie plafondlamp voor de hal, keuken, slaapkamer of boven de salontafel bij Wieldraaijer Verlichting.

Van standaard tot unieke plafondlampen

Bij Wieldraaijer Verlichting vindt u een groot aanbod van plafondlampen. Zo kunt u kiezen voor een redelijke standaard plafondlamp, welke verkrijgbaar is in diverse vormen, zoals rond, vierkant of ovaal. Ook zijn in onze winkel unieke uitvoeringen van plafondlampen te vinden, waarmee u uw woning op een bijzondere manier kunt verlichten.

Plafondlampen verkrijgbaar in diverse prijsklasses

Kom langs in onze winkel voor inspiratie op gebied van plafondlampen. Zo kunt u kiezen voor een subtiele, kleine plafondlamp maar misschien past een uitbundige plafondlamp wel beter bij u? Plafondlampen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en prijsklasses, zodat u voor ieder gewenst budget een passende plafondlamp kunt vinden.

Nieuws

Nu ook:
Webshop Wieldraaijer
Online uw verlichting bestellen? Klik hier voor onze webshop.