Markt 1
7442 EC Nijverdal
0548 - 612484
Wist u dat?

19% van de elektriciteit wereldwijd wordt gebruikt voor verlichting? Bij een gloeilamp wordt 98% van de elektriciteit verspild aan warmte in plaats van verlichting. Een dimbare LED-lamp zo'n 80% zuiniger in verbruik dan een gloeilamp? Dus goed voor het milieu en uw portemonnee.

Spots

Met spots als binnenverlichting kun je vele kanten op. Door middel van spots kan een bepaald object met een gerichte lichtbundel worden benadrukt of een bepaalde sfeer in een ruimte worden gecreëerd. Op gebied van spotverlichting heeft u een uitgebreide keuze in inbouwspots, opbouwspots en energiezuinige spots.

Veelzijdige functionele en sfeervolle spots

Spots zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Zo zijn er spots met een modern design en spots met een klassiek ontwerp. Ook kunt u kiezen voor flexibele spots welke alle kanten opdraaien en kiezen voor de toepassing van een dimmer waarmee de lichtsterkte eenvoudig kan worden aangepast. Bijpassend aan ieder soort interieur zijn er bij Wieldraaijer Verlichting functionele of sfeervolle spots te vinden voor de juiste verlichting in uw woning of pand.

Advies bij spotverlichting

Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Deskundig advies bij de aanschaf van spots kan handig zijn, met name wanneer u op zoek gaat naar inbouwspots. Vanwege de warmte die van een spot af kan komen, dienen de inbouw en de spots goed op elkaar te worden afgestemd. Wij voorzien u graag van advies voor een passende keus in spotverlichting.

Nieuws

Nu ook:
Webshop Wieldraaijer
Online uw verlichting bestellen? Klik hier voor onze webshop.