Markt 1
7442 EC Nijverdal
0548 - 612484
Wist u dat?

Ons assortiment ook een ruime keus biedt in armaturen in brons naast het populaire RVS en Chroom.

Tafellampen

Bent u op zoek naar een mooie tafellamp die volledig bij aansluit bij uw interieur? Of u nu op zoek bent naar een tafellamp als sfeerverlichting of een tafellamp als werklicht of leeslicht, de mogelijkheden in tafellampen bij Wieldraaijer Verlichting zijn eindeloos. Variërend in materiaal en ontwerp zijn er diverse tafellampen verkrijgbaar.

Een functionele of sfeervolle tafellamp

Bij functionele en sfeervolle tafellampen zijn diverse lichtbronnen toepasbaar. Afhankelijk van het gebruik van de tafellamp is een juiste lichtbron van groot belang. In onze winkel voorzien we u graag van passend advies. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor u zodat u tevreden met uw nieuwe aankoop naar huis zult gaan.

Uw eigen tafellamp creëren

Heeft u thuis een oude tafellamp welke u in een nieuw en uniek jasje wilt steken? Bij Wieldraaijer Verlichting is het mogelijk om een losse kap te laten bekleden met een eigen meegebrachte stof.  Hiermee creëert u een tafellamp welke volledig past bij uw wensen en het interieur van uw woning. Ook beschikken wij zelf over een ruime voorraad stoffen waaruit u kunt kiezen.

Nieuws

Nu ook:
Webshop Wieldraaijer
Online uw verlichting bestellen? Klik hier voor onze webshop.