Markt 1
7442 EC Nijverdal
0548 - 612484
Wist u dat?

19% van de elektriciteit wereldwijd wordt gebruikt voor verlichting? Bij een gloeilamp wordt 98% van de elektriciteit verspild aan warmte in plaats van verlichting. Een dimbare LED-lamp zo'n 80% zuiniger in verbruik dan een gloeilamp? Dus goed voor het milieu en uw portemonnee.

Verlichting

De samenwerking van Wieldraaijer Verlichting met verschillende fabrikanten uit binnen- en buitenland maken het mogelijk een goede mix te maken tussen moderne en klassieke verlichting. Als speciaalzaak in verlichting, kunt u bij ons terecht voor:

  • Hanglampen
  • Vloerlampen
  • Tafellampen
  • Wandlampen
  • Spots
  • Plafondlampen

Verlichting van binnen- en buitenlandse leveranciers

De verschillende soorten verlichting zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen en uitvoeringen. Als dealer van vele fabrikanten zoals Master Light, Eglo, Bankamp en Steinhauer, kunnen wij uw voorzien in zeer uiteenlopende modellen. Zo hebben we altijd een ruime keuze bijpassend aan uw interieur en het doeleinde van de verlichting.

Meer informatie

U kunt, door middel van klikken op de namen hierboven, een kijkje nemen bij een aantal merken zelf. Verder staan er op de websites van de fabrikanten een aantal voorbeeldartikelen, echter zijn deze, net als ons assortiment, altijd in beweging. In onze winkel kunt u de producten van de verschillende fabrikanten komen bekijken en voorzien we u graag van persoonlijk advies.

Nieuws

Nu ook:
Webshop Wieldraaijer
Online uw verlichting bestellen? Klik hier voor onze webshop.