Markt 1
7442 EC Nijverdal
0548 - 612484
Home
Wist u dat?

Ons assortiment ook een ruime keus biedt in armaturen in brons naast het populaire RVS en Chroom.

Verlichting Ommen

Voor kwaliteit verlichting Ommen gaat u naar de verlichtingsspeciaalzaak Wieldraaijer Verlichting. Binnenverlichting is niet alleen functioneel, het is ook bepalend voor de sfeer in uw woning of kantoor. Onze speciaalzaak is gevestigd in Nijverdal en daarmee zijn wij het adres voor verlichting Ommen. Met ons veelzijdige assortiment van zowel klassieke als moderne lampen, kunt u bij ons terecht voor de binnenverlichting van uw wensen.

Assortiment verlichting Ommen van binnenlandse en buitenlandse leveranciers

In onze verlichtingsspeciaalzaak vindt u lampen van zowel binnenlandse als buitenlandse leveranciers. Als dealer van vele fabrikanten zoals Master Light, Eglo, Bankamp en Steinhauer, kunt u bij ons terecht voor zeer uiteenlopende modellen voor verlichting Ommen. Tevens kunnen we van dienst zijn met persoonlijk advies voor de juiste keuze van lampen bijpassend aan uw wensen en interieur. Daarbij kunnen we een lichtplan opstellen voor een optimale uitstraling van uw woning, kantoor of bedrijfspand. Zo kunnen we onze klanten voorzien van uitstekende service bij de aankoop van:

  • Hanglampen
  • Vloerlampen
  • Tafellampen
  • Wandlampen
  • Plafondlampen
  • Spots

Voor een aanbieding verlichting Ommen kunt u terecht bij Wieldraaijer Verlichting

Doordat wij de laatste ontwikkelingen en trends op gebied van binnenverlichting op de voet volgen, wordt ons assortiment van verlichting Ommen regelmatig vernieuwd. Zo kunt u regelmatig bij ons terecht voor een aanbieding van verlichting Ommen. De kortingen kunnen wel oplopen tot 70%. Naast de aanbiedingen voor verlichting Ommen, kunt u tevens bij ons terecht voor het opstellen van een lichtplan, voor montage van verlichting en reparatie van binnenverlichting.

Nieuws

Nu ook:
Webshop Wieldraaijer
Online uw verlichting bestellen? Klik hier voor onze webshop.