Markt 1
7442 EC Nijverdal
0548 - 612484
Home
Wist u dat?

19% van de elektriciteit wereldwijd wordt gebruikt voor verlichting? Bij een gloeilamp wordt 98% van de elektriciteit verspild aan warmte in plaats van verlichting. Een dimbare LED-lamp zo'n 80% zuiniger in verbruik dan een gloeilamp? Dus goed voor het milieu en uw portemonnee.

Verlichting Wierden

Wanneer u op zoek bent naar verlichting in Wierden, gaat u naar Wieldraaijer Verlichting. Deze verlichtingsspeciaalzaak is gevestigd in Nijverdal en is daarmee het adres voor verlichting Wierden. Hier vindt u kwaliteit binnenverlichting van binnenlandse en buitenlandse fabrikanten. Het assortiment bestaat uit binnenverlichting in vele soorten en uitvoeringen, bijpassend aan ieder interieur. Wilt u uw eigen unieke lamp creëren? Ook dat kan bij bij onze verlichtingsspeciaalzaak. U kunt uw eigen meegebrachte stof meenemen waarvan wij uw eigen lampenkap kunnen realiseren.

Service bij verlichting Wierden door Wieldraaijer Verlichting

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends, kunt u bij ons rekenen op deskundig advies en goede service. In 1927 is het familiebedrijf opgericht en met onze jarenlange ervaring kunnen wij van begin tot eind van dienst zijn bij verlichting Wierden. In ons assortiment vindt u binnenverlichting van onder andere de kwaliteit merken Master Light, Eglo, Bankamp en Steinhauer. Zo vindt u een diversiteit in modellen lampen bij:

  • Hanglampen
  • Vloerlampen
  • Tafellampen
  • Wandlampen
  • Spots
  • Plafondlampen

Speciaalzaak voor verlichting Wierden van advies tot montage

Voor verlichting Wierden die volledig past in het interieur van uw woning of bedrijf, zijn wij u graag van dienst. Onze experts kunnen u van dienst zijn met het maken van een lichtplan, montage en eventuele reparaties. Zo bieden wij een volledige service bij verlichting Wierden. Of u nu op zoek bent naar een functionele lamp of een mooi interieurstuk voor uw huis, voor verlichting Wieldraaijer helpen wij u graag op passende wijze verder.

Nieuws

Nu ook:
Webshop Wieldraaijer
Online uw verlichting bestellen? Klik hier voor onze webshop.