Markt 1
7442 EC Nijverdal
0548 - 612484
Wist u dat?

19% van de elektriciteit wereldwijd wordt gebruikt voor verlichting? Bij een gloeilamp wordt 98% van de elektriciteit verspild aan warmte in plaats van verlichting. Een dimbare LED-lamp zo'n 80% zuiniger in verbruik dan een gloeilamp? Dus goed voor het milieu en uw portemonnee.

Vloerlampen

Bent u op zoek naar een vloerlamp voor uw woning? Het assortiment van vloerlampen bij Wieldraaijer Verlichting bestaat uit lampen van vele merken. Als dealer van diverse fabrikanten, vindt u in onze winkel vloerlampen in vele uitvoeringen en materialen. Wij volgen de laatste trends op de voet die u tevens terugvindt in onze collectie.

Advies bij de aanschaf van uw vloerlamp

Bij de aanschaf van uw vloerlamp is het belangrijk uw wensen en smaak goed in kaart te brengen. Afhankelijk van uw wensen zoals het doeleinde van uw lamp, persoonlijke voorkeur qua stijl en de ruimte waarin deze wordt gebruikt, kunnen wij u passend advies geven voor de juiste aankoop van uw nieuwe vloerlamp.

Wieldraaijer Verlichting voor de vloerlamp van uw wensen

Zoekt u een vloerlamp om een donkere hoek in uw woning te laten oplichten of zoekt u een mooie vloerlamp als sfeerverlichting voor uw woonkamer? Wat uw wensen ook zijn, in het uitgebreide assortiment vloerlampen bij Wieldraaijer Verlichting vindt u de vloerlamp die u zoekt.

Nieuws

Nu ook:
Webshop Wieldraaijer
Online uw verlichting bestellen? Klik hier voor onze webshop.