Markt 1
7442 EC Nijverdal
0548 - 612484
Wist u dat?

19% van de elektriciteit wereldwijd wordt gebruikt voor verlichting? Bij een gloeilamp wordt 98% van de elektriciteit verspild aan warmte in plaats van verlichting. Een dimbare LED-lamp zo'n 80% zuiniger in verbruik dan een gloeilamp? Dus goed voor het milieu en uw portemonnee.

Wandlampen

Vind uw ideale wandlamp bij Wieldraaijer Verlichting. Een wandlamp zorgt voor extra licht en sfeer en is geschikt voor iedere ruimte van het huis. Als specialist op gebied van binnenverlichting vindt u in onze winkel een groot assortiment van wandlampen.

Groot assortiment wandlampen

Wandlampen kunnen worden toegepast in vele ruimtes en de mogelijkheden met wandlampen zijn zeer veelzijdig. Bij ons vindt u wandlampen in verschillende vormen en kleuren maar ook wandlampen die bijvoorbeeld in hoogte verstelbaar of kantelbaar zijn. Bent u op zoek naar een specifieke wandlamp maar hebben wij deze niet op voorraad? We kijken graag of we dit model alsnog voor u kunnen bestellen bij onze leverancier.

Een wandlamp voor een mooie uitstraling van de ruimte

Bijpassend aan uw woning of bedrijf, dient een wandlamp aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Voor een wandlamp met de juiste functionaliteit en waarmee een goede uitstraling in de ruimte wordt gecreëerd, kunt u terecht bij Wieldraaijer Verlichting. Van kleine tot grote wandlampen, in moderne, klassieke of design uitvoering.

Nieuws

Nu ook:
Webshop Wieldraaijer
Online uw verlichting bestellen? Klik hier voor onze webshop.